Dags för Unionstravet i Färjestad

Datum: 2013-09-10
Skrivet av: TravRank.se

Har börjat kika på startlistorna inför lördagens V75-omgång i Färjestad, som denna helg är Unionstravet.

På förhand ser det ut att kunna bli bra utdelning för sju rätt – många bra hästar som möts där det kan sluta hur som helst. Behöver nu bara få tag på tre bra spikar man kan använda, ett för varje lag som är Raketen, Blixten och Kometen. Respektive spik garderas på dom två andra lagen med 2-5 hästar.

Blir samma upplägg som tidigare, fast med ett par små skillnader:

En spik i systemramen för varje lag där det även blir lite mer komprimerat utifrån rankingen jag får fram, ca 2-5 hästar i dom flesta avdelningarna, max 10 streck där det kan vara möjligt att det kan skrälla till.

En systemram liknande 5x1x5x6x7x2x3 eller annan ordningsföljd/antal streck, ca 6 300 rader.

Med hjälp av den inarbetade ABC reduceringen (1-2 A-hästar, max 1 C-häst), kan det bli runt 3 800 rader, mer eller mindre, beroende på storleken för den aktuella lagkassan.

Alla siffror visar tydligt att den vinnande hästen ligger oftast inom fjärde rank, skräller det till är det oftast runt 7-8 i rank, undantagsfall är det tio eller högre.

Utifrån dessa siffror och nya upplägget, kommer vi säkerligen kunna håva in storvinsten vi också på V75 tillsammans – med start på lördag. Får vara slut med att bara sniffa på toppen!

Motgång föder framgång och det var bra att jag fick göra analysen, nu kan det bara gå bättre 🙂

unionstravet


,
Comments are closed.