Travderbyt 2013

Datum: 2013-08-25
Skrivet av: TravRank.se

Det stämmer nog att man blir starkare av motgångar, med tanke på gårdagens flopp då inget av lagen fick bättre resultat än 4 rätt, sist vi hade så dåligt resultat med alla lagen igång får man gå tillbaka till den 6 juli, dessförinnan skedde det 18 maj. I princip en gång varannan månad, med andra ord – inget att hänga läpp över…

Har laddat batterierna och är därmed taggad inför nästa helg på Jägersro, med sina dubbla V75-omgångar. En bana vi har varit på tre gånger tidigare – senast i slutet av juni.

Jägersro är en bana som har funkat hyfsat bra för oss med dess vinklade vinge, kanske sjuan sitter i helgen igen, skulle sitta fint 🙂

Har dock inte riktigt bestämt mig ännu hur det blir med Derbyt på söndag, men Harry Boy lagen kommer vi åtminstone att köra, kanske dom andra lagen också – får se, är dock lite sugen att köra båda dagarna, då vi brukar kunna ha lite flyt under någon av dubbelomgångarna.

Klart är det däremot att det kommer att bli lite förändringar för ett par av lagen, samt ett nytt lag har aktiverats, Kometen, som kommer att baseras på samma systemram som Raketen och Blixten, då kön till dessa lag har börjat växa.

– Upplägget för Chansen ändras och andelspriset höjs till 100 kr, max 2 st per deltagare, se tidigare nyhetsbrev.

– Harry Boy lagen kommer att bli “spikharry”, där orsaken är att det inte fungerar tillfredsställande lagen emellan att få fram en bra spridning på kupongerna – bättre att sätta spikarna själv, sen får Harry ta fram resten av raderna. Spikarna kommer att baseras på systemramen som tas fram för Raketen, Blixten och det nya laget Kometen.

Vi tar nya tag och siktar in oss på Travderbyhelgen på Jägersro 🙂


,
Comments are closed.