Blev ingen revansch i Örebro

Datum: 2013-08-18
Skrivet av: TravRank.se

Var inte vår tur igen i Örebro igår, även om vi fick in en av skrällarna i femte avdelningen, med Björn Goop, på både Raketen och Blixten.

Låset i andra avdelningen hade vi maximal otur med då alla tre hästarna galopperade bort sig totalt, annars satt systemramen klockrent, för i alla fall Blixten som fick in sex av hästarna, reduceringsvillkoret max 1 C-häst ställde dock till det denna gång, då hästarna som vann i femte och sjätte avdelningen var just C-hästar. Det blev därmed bara 12 femmor i stället för sex rätt för Blixten.

Dock skall tilläggas att det är nog första gången reduceringen spricker, sen vi började använda den för snart ett halvår sen – den är kraftfull som attan.

Raketen fick även den bara 5 rätt denna gång, då ena spiken inte höll, samt garderingen i andra avdelningen var densamma som för Blixten.

Både Chansen och Harry Boy lagen fick bara 4 rätt i Örebro.

Det har gått lite dåligt för Harry Boy sista tiden, det är därför dags att byta strategi, då man säkert skruvar lite på parametrarna då och då – skulle jag göra i alla fall.

Det har oftast varit en bra spridning på kupongerna tidigare, när vi har tagit fram kupongerna med en kvarts mellanrum, men sista tiden har båda lagen varannan gång fått samma spik på alla fyra kupongerna. Hade det varit en storfavorit hade jag köpt det, men inte annars.

Nä – dags att byta strategi, hur tänker jag dock inte dela med mig av – ännu 😛

Dags att byta strategi på Chansen också, har lämnat ett förslag till medlemmarna dom får tycka till om.

Raketen och Blixten däremot är ju ett inarbetat system som fungerar alldeles utmärkt.

Det var även otroligt skoj att vi kom upp i en bra lagkassa för alla lagen i helgen, desto större chans har man ju ju mer vi kan spela för. Blixten har nu tagit över det rekordet också, totalt 2 450 kr låg lagkassan på för laget – Harry Boy hade rekordet tidigare från mitten av juni med 50 kr mindre.

Nästan 8 000 kr kom vi upp i totalt för alla lagen, är dock inte rekordet, men det skiljer sig inte så mycket från rekordet i mitten av juni 🙂 Vore skoj om det fortsätter och även bra för lagen.

Systemram för Blixten i Örebro 17/8.V75 2013-08-17 Blixten resultat


,
Comments are closed.