2013-04-25

Under veckan som har gått har jag fixat lite med hemsidan, har även lagt till så man nu kan registrera sig direkt på Facebook, då dom flesta verkar komma den vägen.

Har även rensat bort alla som inte har valt att delta i något av lagen under dom sex senaste veckorna, mitt mål är att vi inom en snar framtid skall kunna vara ett gäng på 15-20 stycken som deltar varje gång. Det är absolut inget krav på att delta varje gång, men man bör ha deltagit minst en gång under en 5-6 veckors period, i annat fall riskerar platsen att gå till någon annan.

Kampanjerna som har körts dom sista veckorna börjar ge resultat och intresset stiger för varje dag, vilket är otroligt skoj och syns tydligt på antalet besökare senaste månaden 🙂

Tiden går fort och snart har det gått ett halvår sen TravRank.se grundades, funderar på att hitta på något skoj under den veckan 24/6 – 30/6. Den officiella premiären av TravRank.se var den 26/12 där första andelsspelet gick av stapeln den 30/12.

På lördag är det även premiär för det nya andelsspelet “Chansen” – hoppas att alla som deltar tycker det är en kul grej, dom som är aktiva och kommer med förslag kommer överens så jag inte behöver gå in och styra upp det hela alltför mycket, det är ju tänkt som ert eget forum där jag endast kommer att lägga raderna.


,
Comments are closed.