2013-01-30

Som det ser ut bör vi komma över 20 andelar denna spelomgång, just nu i skrivande stund är den totala insatsen 1200 kr = 12 andelar och det är ännu några dagar kvar till lördag. Spelstoppet är två timmar före första start, senast kl 12:30 måste man ha lämnat in sin andel(ar) på V75 tillsammans för att kunna delta i spelomgången.

Det är som sagt var ett bra tag sen det gav lite högre utdelning på både V65 och V75 på Färjestads travbana, på lördag hoppas vi därför att trenden bryts och att antingen mina eller min kollegas rader ger full pott med en lite högre utdelning 🙂 med andra ord dubbel chans…

Det är några som fortfarande inte har accepterat inbjudan till V75 tillsammans, högst 30 st kan man vara per lag så ni är medvetna om det, i den här farten är det inte långt kvar till dess. Kommer antagligen att skapa ett nytt lag när vårt nuvarande blir fullt, verkar som att max tre lag är möjligt vilket borde innebära totalt 90 medlemmar. Helt omöjligt är det inte att TravRank.se kommer upp i den storleken inom en snar framtid.

Förhoppningen är att innan dess kunna erbjuda något liknande vilket jag håller på och utvecklar, kommer då även att bli olika spelformer, andelar och insatser som passar alla.


,
Comments are closed.