2013-01-19

Funderar på om det är någon som läser det jag skriver med tanke på antalet besökare varje dag, tydligare kan jag inte visa att mitt program tar fram en bra rankordning, vem vet i dag kanske den sitter 🙂

Har precis passerat 300 besökare under 3 veckor, blir i snitt 100 st / vecka.

Med tanke på att ATG för denna spelomgång och framtida V75 omgångar sköter allt som har med insats och fördelning av eventuell vinst, borde det inte finnas några tveksamheter längre.

Den som fortfarande vill vara med och är ute i sista stunden är det inte riktigt försent ännu, fram till klockan 10:30 kan ni bli registrerade på V75 tillsammans, men sen måste jag koncentrera mig på att mata in listorna i mitt program och ta fram rankordningen.

ATG stänger spelomgången för spel kl 12:30 per automatik, har flyttat fram spelstoppet en timme ifall det blir några eftersläntrare vilket jag hoppas, ju fler vi är desto större chans är det att vi prickar in dom stora slantarna.

Raderna kommer att vara inlämnade och tillgängliga någon timme före första start kl 14:30 på V75 tillsammans, lägger även ut raderna på TravRank.se någon gång efter att första loppet har gått + resultatet när det är färdigt.

Tillägg på nyhetsbrevet med anledning av premiären för V75 tillsammans vilket blev en riktigt skrällomgång och resultatet blev endast 3 rätt, men det var väldigt nära både 5 och 6 rätt.

Har därför ändrat i resultatet nedan för att visa hur nära det egentligen var, dom hästarna som kom på andra plats är markerade med ljusblå färg, i princip hade dom lika gärna kunnat vinna då det verkligen var på målsnöret, blev dock glad för att 6:an inte vann i andra avdelningen då den inte kom med på kupongerna, men vill ändå visa att den var en liten oddsare som hade kunnat varit med och som lika gärna hade kunnat vunnit, likadant i sista där 7:an vann som inte heller kom med på kupongerna – måste fundera och testa lite till om det här med “Expertkuponger” verkligen är något som funkar för oss, är inte bra att den inte tar med hästar som finns i systemramen.

V75 2013-01-19 resultat


,
Comments are closed.